golf

Golfpaket

Om ni inte funderar på att göra era kollegor eller kunder gladare genom att ta med dem på företagsgolf så är det kanske för er egen skull som ni vill hitta ett sätt att komma bort ifrån stressen med hjälp av en golfsemester. Att komma iväg och spendera tid i en ny och avslappnande miljö samtidigt som ni kan återhämta er och njuta av att spela golf precis när ni känner för det kan vara precis vad ni behöver.

När ni har bestämt er för att åka iväg på en golfsemester så kan ni alltid välja Wiredaholm som er destination. Här kan ni bo på ett hotell som ligger idyllisk beläget precis vid Viredaholmssjön och där ni kommer kunna se ut över ettans tee och artons green. Det går knappast att bo mycket närmare en golfbana.

Semester

Om ni bestämmer er för att boka in er golfsemester på Wiredaholm så kan ni alltid välja att boka er resa som ett av deras golfpaket. I alla deras golfpaket så ingår det en banguide, utskrivna scorekort, gratis wifi och helt fri tillgång till deras relaxavdelning nere vid sjön där ni också kan basta. Självklart så har ni flera olika golfpaket att välja mellan när ni bestämmer er för att boka in er golfsemester på Wiredaholm. Ni kan bland annat välja deras lilla golfpaket där en natt på deras hotell i dubbelrum, frukost och en dagsgreenfee ingår. Om ni vill slå på stort så kan ni alltid välja deras stora golfpaket där ni kommer kunna ta del utav allting som erbjuds i deras lilla golfpaket men också få en trerättersmiddag på kvällen som ingår i ert pris.

Om ni väljer att besöka Wiredaholm på en helgfri dag, alltså mellan söndag och torsdag, så kommer ni alltid lite billigare undan. Om ni kommer till Wiredaholm på en fredag eller lördag så betalar ni 1 480 kronor för deras stora golfpaket, men samma paket kostar bara 1 350 kronor om ni åker dit mellan en söndag till torsdag. Men under hela juli månad så räknas alla dagar som vardagar på Wiredaholm och därför så betalar ni bara 920 kronor per person för deras lilla golfpaket oberoende av vilken dag det är. Är ni en hel grupp som vill dra iväg till Wiredaholm och uppleva både deras rofyllda atmosfär och tävlingsinriktade golf så kan ni nästan alltid komma billigare undan. Om ni är 20 personer eller mer så kommer ni att kunna boka in er för två dagars golfande där ni får en trerättersmiddag, boende i dubbelrum på deras hotell, frukost och dagens lunch antingen den dagen ni kommer dit eller när ni åker hem.

Om ni istället vill uppleva golf i Skåne så kan ni alltid boka ett golfpaket på Araslöv. Denna anläggning som bara ligger en timme ifrån Malmö har en vacker 36 håls bana. Araslövs golfpaket har snabbt blivit ett av de mest populära alternativen för golfare i Sverige. Denna anläggning har rötter som sträcker sig tillbaka ända till 1700-talet och därför kommer ni kunna ta del av en smakfull blandning av det moderna och traditionella.