Sogk

Välkommen! Hos oss kommer ni att hitta all information som ni kan behöva när ni vill anordna ett golf event för era kollegor men också när ni vill kunna läsa mer om hur ni faktiskt ska be er åt för att utveckla ert golfspel genom att ta lektioner av PGA Professionals. Utöver golf tar vi även upp träning generellt samt frågor som rör hälsa eller kost.

På vår hemsida så kommer ni att hitta mer information om hur ni snabbt och enkelt kan boka in en billig golfsemester både utomlands och i Sverige. Vare sig ni väljer att boka er golfsemester inom Sveriges gränser eller på Spaniens golfkust så kan ni nästan alltid ta del av olika erbjudande som kommer att ge er rabatter på era bokningar. Om ni till exempel väljer att stanna i Sverige så kan ni bestämma er för att åka iväg på en kortare golfsemester på en vardag. Om ni undviker att boka in ert golfpaket under en helgdag så kommer ni nästan alltid att spara pengar och på så vis så kan ni se till att ni kan lägga de pengarna på något roligare.

Ni kanske helt har tröttnat på vad den svenska golfen har att erbjuda er och därför så kommer ni på vår hemsida också hitta mer information om hur ni kan boka in en golfsemester i Spanien. Varför inte njuta av värmen och de fina golfmöjligheter som den spanska golfkusten har att erbjuda? Om ni bestämmer er för att åka till Spanien på er semester så kan ni alltid boka er golf genom Golf Service där ni nästan alltid hittar priser som kommer att göra er väldigt lyckliga.

Vi hoppas att ni har lärt ert något nytt genom att besöka vår hemsida. Vi önskar er ett stort lycka till vare sig vilket sorts golf event ni planerar och hoppas att ni kommer att besöka oss snart igen.