Företagsgolf

Att få ihop sina kollegor i en annan miljö är aldrig en lätt sak. Om ni vill komma på någoting som kommer att få era medarbetare att komma närmare varandra och umgås under mindre formella omständigheter så borde ni definitivt fundera över att ta med era arbetskamrater på företagsgolf.

Ni kanske redan ser framför er hur era kollegor missnöjt kommer sucka när de hör nyheterna om företagsgolf, men även om några av era arbetskamrater inte kommer att uppskatta dagen så finns där flera som kommer att se det som något positivt. Även om säkert flera av era kollegor inte är golfproffs på sin fritid så betyder inte det att ni inte kommer att ha trevligt när ni bestämmer er för att anordna en dag på golfbanan för era kollegor.

När ni väl har bestämt er för att anordna en dag av golf så är det en bra idé att faktiskt välja en golfförening som faktiskt kommer att göra det lätt för er att anordna detta event. Om ni bestämmer er för att anordna en dag på golfbanan med era kollegor så kan ni alltid välja att hålla ert event på Öjared. Denna förening kommer att göra allt de kan för att göra er dag lyckad och se till att era kollegor kommer trivas. Eftersom Öiared ligger nära Göteborg och Landvetter så är det väldigt enkelt för er att ta er dit. Om ni bestämmer er för att anordna er dag av företagsgolf på Öiared så kan ni räkna med att klubben hjälper er att skräddarsy er dag beroende på era önskemål. Men om ni väljer Öiared så kan ni också räkna med att flera saker ingår när ni bokar in er för företagsgolf. Öjared kommer bland annat att ta fram både startlistor och scorekort till er, starta er tävling och sedan sammanställer de era resultat där ni får reda på det längsta drive-resultatet och närmaste hål-resultatet.

Välj bana

När ni bestämmer er för att anordna en dag av företagsgolf så finns det flera föreningar som ni kan vända er till. Ni kan till exempel boka in er företagsgolf hos Wiredaholm. Om ni bestämmer er för att boka in er golf hos Wiredaholm så börjar ni dagen med information om tävlingen samtidigt som ni kan dricka kaffe och äta fralla. När tävlingen är över så kommer ni också kunna njuta av klubbens lunch innan ni drar er hemåt. Om ni bestämmer er för att anordna en längre tillställning för era kollegor eller kunder så kan ni alltid kontakta Wiredaholm för att få mer information om hur ni kan anordna en dag med både grillbuffé och övernattning.

Om ingen av dessa golfklubbar faller er i smaken så kan ni alltid boka in er dag hos Vidbynäs GC. Denna klubb kommer att erbjuda er en dag av företagsgolf lite över det vanliga. Vidbynäs GC har blivit rankad som den bästa golfbanan i Södermanlands golfdistrikt, så varför skulle ni inte vilja ta med era arbetskamrater hit? Vidbynäs GC kommer att skräddarsy er dag så att den kommer bli precis som ni har planerat den och ni kommer också att få en speciell kontaktperson som kommer att ta hand om er från början till slut.