golf

Golflektioner

Är ni så långt ifrån en erfaren golfare som man kan komma? Har ni ingen aning om hur ni ska be er åt för att faktiskt kunna lära er att spela golf? I så fall har ni hittat helt rätt för med hjälp av vår artikel så kommer ni kunna lära er mer om hur ni praktiskt ska be er åt för att kunna boka in golflektioner.

Förbättra golfen

Egentligen spelar det ingen roll om ni är nybörjare när det gäller golf eller om ni bara vill fortsätta att utvecklas för med hjälp av en hemsida som golflektioner.se så kan ni snabbt och enkelt boka in er för lektioner med PGA Professionals. På denna hemsida så kommer ni inte att hitta någon tränare som inte är en PGA Professional och därför så kommer ni också kunna ta del utav deras expertis och verkligen utvecklas som golfare vare sig ni redan spelar på en hög nivå eller aldrig tidigare har svingat en golfklubba. Om ni har bestämt er för att boka in er golflektion med hjälp av denna hemsida så behöver ni registrera er. Självklart så är denna registrering gratis och allt ni behöver göra är att registrera er på Golflektioner.se. Efter att ni har registrerat er så kommer ni att få ett GolfId och efter att ni har loggat in på ert konto för första gången så behöver ni bara synka detta id och ert konto på hemsidan under fliken min profil.

För att lära er hur ni egentligen ska be er åt för att boka en golflektion för första gången så ska vi snabbt och lätt ta er igenom hemsidan. För att ändra eller uppdatera era uppgifter så behöver ni bara gå till sidan min profil som finns under fliken snabblänkar. Det är alltid viktigt att hålla denna information uppdaterat med ert telefonnummer och e-post så att det är lätt för tränare att kontakta er. När det är dags att äntligen boka in er golflektion så kan ni enkel söka på sidan efter specifika tränare eller klubbar. På så vis så kan ni snabbt hitta fram till den klubb där ni vill träna eller ta kontakt med den professionella tränaren som ni vill använda er av.

När ni har hittat en tränare som passar era behov så kan ni söka i den kalendern som finns för varje tränare för att se när de har en tid som passar er. Om ni har valt en viss klubb så kan ni antingen välja att söka ibland alla deras tränare för att hitta en lektionstid som passar er eller helt enkelt välja specifika tränare på klubben och se när de har tid för er. Om ni börjar bli vana vid en viss tränare och tycker att detta fungerar för er så kan ni alltid lägga till denna tränare som en favorit på er profil. På så vis så slipper ni söka efter lediga tider hos denna tränare när ni vill boka in en ny lektion och istället så klickar ni bara på länken lägg till i favorit.